Mausta pihvit, puhdista ja pilko kasvikset sekä keitä linssit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkista kastikkeen maku ja tarjoa pihvit kasvislisäkkeen ja vihannessalaatin kanssa
Parasta kanahampurilaisissa on tietenkin panko-jauhoilla leivitetyt kanapihvit. Pihvit paistetaan sisällä pannulla kypsiksi ja ne voi tehdä valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen grillaamista, ja säilyttää viileässä grillaamishetkeen saakka
Paista pihvit molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Ohuet pihvit paistuvat muutamassa minuutissa. Pääsiäisen jälkeinen elämä huutaa osakseen hyvää ja nopeasti valmistuvaa ruokaa
) Tänään syötiin Juurisellerivuokaa kera Kananpojan jauhelihapiffien ja porkkana-appelsiinisalaatin. Lisää pannuun nokare voita ja ruskista pihvit sopiviksi siinä
Kanapihvit. Pyörittele pihvit mausteissa. Siirrä ne sitten sivuun ja paista kanapihvit kypsiksi. Lado lopuksi kaikki pihvit sekä kasvikset pannulle ja lisää kerma