Tässä käytetty BBQ-kastike sai oikein paljon kehuja. Toimi myös niin, että kaikkea kastiketta ei käytetty lihan maustamiseen vaan osan jätin käytettäväksi esim
Tämä soosi sopii parhaiten porsaan ribseille,kassler vartaille ja kanalle. Cajun on siitä hyvä, että sopii oikeastaan kaikelle lihalle ja lohellekin se toimii hyvin
Posted by Marika in kastike, liha, viini. fi, paketissa tuli ulkofilettä, paahtokylkeä sekä kassleria. AvainsanatFarang, karamellikastike, kastike, possu, ruoka, Tomi Björck, valkoviini, viinisuositus
Kastike. Valmista kastike. 1,6 kg villisian etulapaa (1,5 kg porsaan kassleria ohjeessa). 1 rkl Worcestershire-kastiketta (käytin muuten ajatuksissni HP-kastiketta). Laita revitty liha uunivuokaan, lisää 2 dl valunutta paistolientä sekä kastike ja sekoita. 1,5 kg porsaan kassleria
Lusikoi kastikettakasslerin päälle ja annoksen ympärille. Nosta liha ylös marinadista ja keitä ylijääneestä nesteestä kastiketta alla olevan ohjeen mukaan
Ja loppuun vielä Pulled Porkin kanssa sopiva maukas BBQ-kastike ja coleslaw, jotka kannattaa valmistaa sillä aikaa, kun antaa lihan tekeytyä sammuneessa uunissa