Kastike kassler lihalle reseptejä

Possun kassler pata

Possun kassler pata

Se on sitten siinä maukas kastikekasslerpadalle eli ei muuta kuin kaada kastike pataan lihojen ja kasvisten sekaan

Kassler Florentine

Levitä kastikekasslerviipaleiden päälle. Ota kastike liedeltä ja sekoita joukkoon juustoraaste ja munankeltuainen
Pulled pork eli nyhtöpossu

Pulled pork eli nyhtöpossu

Tässä käytetty BBQ-kastike sai oikein paljon kehuja. Toimi myös niin, että kaikkea kastiketta ei käytetty lihan maustamiseen vaan osan jätin käytettäväksi esim
Karkkipossua Farangin tapaan

Karkkipossua Farangin tapaan

Karkkipossu saa nimensä makeasta kastikkeesta jossa on karamellikastike pohjana. Valmista karkkikastike ennen tarjoilua
Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu

Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu

Posted by Marika in kastike, liha, viini. fi, paketissa tuli ulkofilettä, paahtokylkeä sekä kassleria. AvainsanatFarang, karamellikastike, kastike, possu, ruoka, Tomi Björck, valkoviini, viinisuositus
Parempaa nyhtöpossua katukeittiöstä

Parempaa nyhtöpossua katukeittiöstä

Kastike. Valmista kastike. 1,6 kg villisian etulapaa (1,5 kg porsaan kassleria ohjeessa). 1 rkl Worcestershire-kastiketta (käytin muuten ajatuksissni HP-kastiketta). Laita revitty liha uunivuokaan, lisää 2 dl valunutta paistolientä sekä kastike ja sekoita. 1,5 kg porsaan kassleria
Kirsikkamarinoitua villisikaa

Kirsikkamarinoitua villisikaa

Lusikoi kastikettakasslerin päälle ja annoksen ympärille. Nosta liha ylös marinadista ja keitä ylijääneestä nesteestä kastiketta alla olevan ohjeen mukaan
Pulled Pork

Pulled Pork

Kastike. 900g porsaan kassleria. 1dl vähäsuolaista soijakastiketta. 900g pork neck (kassler). 900g porsaan kassleria. 1dl vähäsuolaista soijakastiketta. 900g pork neck (kassler)