Lammaskaali jauheliha reseptejä

Perinteinen lammaskaali

1. Ruskista lihapalat voissa pannulla, siirrä pataan, mausta. Kaada vesi päälle, murenna joukkoon liemikuutio

Lammaskaali modernilla tavalla

Pane karitsa isoon kattilaan, kaada päälle kylmää vettä niin että karitsa peittyy. Lisää halkaistu sipuli, yksi porkkana, reilu pala valkokaalia sekä mausteet

Lammaskaali Bretagnen tapaan

Paista jauheliha reiluina kokkareina pinnaltaan ruskeaksi. 800 g lammasjauhelihaa tai 400 g lammasta + 400 g nautaa

Lammaskaali savoijinkaalista

Norjalaiseen tapaan lammaskaali tarjoillaan keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden kera. 1. Sulata voinokare padassa, kerrostele pataan vuorotellen kaalia ja lihaa

Lammasta savoijinkaalissa

1. Leikkaa liha tasakokoisiksi paloiksi. Paloittele kaali lohkoiksi tai kuutioiksi. Kerrostele vuorotellen kaalia ja lihaa pataan ja sirottele väleihin suolaa ja karkeaksi murskattua valkopippuria

Lampaanpaisti paistetun kaalin kera

1. Pane paisti astiaan. Sekoita marinadin ainekset ja kaada paistin päälle. Pane jääkaappiin vuorokaudeksi ja kääntele muutaman kerran
Toivottavasti edes kerran vuodessa

Toivottavasti edes kerran vuodessa

-kääryleitä,-laatikkoa tai vaikkapa lammaskaalia tulee tehtyä vain kerran vuodessa ja yleensä vielä vuorovuosina

Kaalia ja lammasta

Mökillä minun alkoi tehdä mieli lammaskaalia. Tein yksinkertaisen mökkiläisen version jauhelihasta. MÖKKILÄISEN LAMMASKAALI