Lohen pinnan sivelin hunajalla, jotta kuorrutusmuru tarttuisi siihen paremmin. Panko-kuorrutettu lohi ja broccoliinit tupsahtivat arkiruokalistallemme hieman yllättäen
Rapsakan lohen ohje löytyi Maku -lehdestä, mutta tuunasin hieman, koska ohjeessa oli ruislimppua ja sitä ei kyllä kotoa löytynyt, joten hapankorput saivat toimia ja nehän toimi vallan mainiosti
Tässä kuorrutetunlohen ohje neljälle. Lohen valmistus. Tämän kuorrutetun lohireseptin lainasin Marko Koskisen Passione kirjasta, joka voitti julkaisuvuonnaan muistaakseni vuoden ruokakirja tittelin
Tarjosin lohen kanssa uunissa kypsynyttä parsakaalia mausteina ruususuola ja ripaus rypsiöljyä sekä palsternakkaa maustettuna oreganolla, kanelilla ja ruususuolalla, lisäksi ripaus rypsiöljyä
Merilohen kilohinta huitelee jo hieman yli kahdenkymmenen euron. Ranskakermakuorrutettua merilohta . Viipaloin lohen suht ohkaisiksi viipaleiksi, samaan tyyliin kuin graavikala eli
Tuoreempaa antia oli Hesarin Ruokatorstai tämän vuoden pääsiäisen tienoilta, olin oikein kääntänyt lehden auki piparjuuri-juustotahnalla kuorrutetunlohen kohdalta ennen kuin lehti katosi lehtikorin syövereihin
Lohen kohdalla kannattaa ostaa lämminsavulohi ja kylmäsavulohi tiskiltä jos siihen on mahdollisuus, oletusarvo ainakin on että ovat paremman makuisia kuin pienessä vakuumipakkauksessa ostetut kalat