1. Lohkoperunat. Kuori ja lohko perunat ja ruskista margariini-öljyseoksessa. Laita paistetut lohkot uuninkestävään vuokaan, mausta suolalla ja pippurilla ja paista valmiiksi uunissa 175 asteessa, n
1. Sekoita viini, soija, oregano ja suola, puserra liemeen valkosipuli. Sivele marinadia lihaviipaleiden kummallekin puolelle ja anna marinoitua tunnin
Pääsi taas käymään vahinko, kun Tampereen parhaasta ruokakaupasta (= Sokos Hekku) löytyi ibericoporsaan sisäfilettä juuri sopiva annos kahdelle, vajaat 400 g
Jee tänään meillä syödään nyhtökanaa. En ole vielä kanaa nyhtänytkään ja olen melko innoissani siitä. Pulled sitä ja pulled tätä eli lihan nyhtäminen on ollut trendikästä Suomessakin jo pari vuotta
Yhdistä kaikki marinadin aineet ja yhdistä sipuleiden kanssa tiiviissä astiassa. * Julkaisen tämän jutun uudestaan muutamin päivityksin (sämpyläohje, tekstit)
Lisäkkeeksi sopii erinomaisesti lohkoperunat ja/tai uunijuurekset. Eilen sitruslohta ja tänään sitten siemenillä kuorrutettua lohifilettä appelsiinikastikkeen ja lohkoperunoiden kera
Tarjoile papusalaatin, lohkoperunoiden, limettilohkojen ja tuoreiden mintunlehtien kanssa. 1. Pihvit. Jos paistat pihvit uunissa, kuumenna se 250 asteeseen
Juomaksi olimme hakeneet Alkosta erityisesti hampurilaisten kanssa hyvää punaviiniä – ja todella hyvää se olikin ja sopi mainiosti aterialle täydentäen makumaailmaa