Puolukat sopivat piirakan lisäksi myös lihapulliin ja leipätaikinan sekaan. – Lisään puolukat lihapullataikinan sekaan usein soseena, mutta yhtä hyvin ne voi laittaa myös kokonaisena
Puolukan ja kinuskin kanssa manteli menikin hyvin yksiin. perunajauho kohmeisten puolukoiden sekaan. Aiemmin julkaistu Maku-lehden Puolukka-kinuskipiirakka on todettu tänä syksynä niin toimivaksi jälkkäriksi, että sitä tuli leivottua taas ties kunka monennen kerran
Raparperi sopii kerroskiisseliin oikein hyvin. Kerroskiisselin valmistamisen ainoa suden kuoppa on vaara siitä, että kiisselit saattavat sekoittua tai ohuempi kiisseli voi painua maitokiisselin sekaan
Puolukka ei koskaan ole ollut mikään kovin suuri lempparini, no kyllä puolukkahillo on uponnut jokseenkin jos seassa on ollut vähintään puolet sokeria, mutta olen huomannut että syömällä paljon aitoja tuoreita raaka-aineita myös makuaisti tottuu luonnollisiin makuihin eikä vaadi sekaan mitään keinotekoista
Mikäli sinulla ei ole korkeareunaista irtopohjavuokaa, eikä reunakalvoa tms. Puolukka käy hyvin monenlaiseen leivontaan ja vanha hyvä makupari kinuski kesyttää puolukan kirpakkuutta juuri sopivasti
Kakku on gluteeniton, joten se sopii myös allergisille. Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää rahka sekaan. Kakkuja siellä kakkuja täällä, ai että keittiössä on mukavaa
Sitten vaan taikinalla vuorattuun vuokaan mikä vaan täyte. Kardemumma sopii ainakin puolukan, mustikan ja raparperin kanssa viimeaikaisten kokeilujen perusteella
Mikä on ilmastokokki. – Soijan tilalle sopii myös härkäpapu, jota kasvatetaan Suomessa. Pilko puolukat pieniksi paloiksi ja sekoita ruisjauhojen sekaan