Naudan paahtopaisti marinadi reseptejä

Marinoitu paahtopaisti

Marinoitu paahtopaisti

Leikkaa valkosipulinkynnet ja kuorittu inkivääri ohuiksi viipaleiksi ja lisää marinadiin. Sekoita marinadiin chilisilppu, suola ja korianteri
Moskovan pata

Moskovan pata

Sen perusteella arvioisin, että paistiksi käy vallan mainioisti myös valmiiksi marinoitu naudanpaahtopaisti
Raparperimarinoitu paisti

Raparperimarinoitu paisti

Viipaloi paahtopaisti terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi ja siirrä kannelliseen rasiaan. Marinadit ovat helppoja ja nopeita valmistaa
Jälkimarinoitu paahtopaisti

Jälkimarinoitu paahtopaisti

Marinadi. Jälkimarinointi on helpoin tapa saada kunnolla makua paahtopaistiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja siirrä huoneenlämpöinen paisti marinadiin, jossa se saa lillua kauttaaltaan mieluusti seuraavaan päivään tai ainakin parin-kolmen tunnin ajan
MARINOITU PAAHTOPAISTI

MARINOITU PAAHTOPAISTI

Tämä respeti tosin on sovellettu alkuperäisestä - alkuperäisessä lihan pintaa ei ruskistettu eikä paistinlientä kaadettu marinadiin (haaskausta, sanon minä

Mausteinen paahtopaisti

Laita reilusti karkeita ruisjauhoja isolle lautasella ja kierrä marinadiliemestä märkää paistia jauhoissa kunnes pinta on jauhojen peitossa
MAHTAVA MARINOITU JOULUINEN PAAHTOPAISTI

MAHTAVA MARINOITU JOULUINEN PAAHTOPAISTI

naudan ulkofileepala. marinadi. Sen sijaan omaksi jouluperinteeksemme on vakiintunut marinoitu paahtopaisti, jonka ohjetta muokkailin tänä jouluna hieman lisää, kun kaipasin reseptiin hieman uutta ytyä
JOULUINEN MARINOITU PAAHTOPAISTI

JOULUINEN MARINOITU PAAHTOPAISTI

naudan ulkofileepala. marinadi. marinadi. Paista lihaan nopeasti kauniin ruskea pinta (sulkee lihassyyt joten nesteet eivät pääse valumaan ulos) joka puolelta, hiero worchestershirekastike ja mustapippuri fileen pintaan ja laita uuniin 125 asteeseen kunnes paistomittari näyttää 62 astetta, anna jäähtyä (lepuuta lihaa folion sisällä hetki, mutta huomioi että liha kypsyy vielä folion sisällä), siivuta ohuenohuiksi siivuiksi ja iske marinadiin