Naudan paahtopaisti viipale reseptejä

Marinoitu paahtopaisti

Marinoitu paahtopaisti

Leikkaa jäähtynyt liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja nosta ne korkealaitaiseen astiaan. Leikkaa valkosipulinkynnet ja kuorittu inkivääri ohuiksi viipaleiksi ja lisää marinadiin
Raparperimarinoitu paisti

Raparperimarinoitu paisti

Viipaloi paahtopaisti terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi ja siirrä kannelliseen rasiaan. 1,5 kg naudan ulkofileetä (tai naudanpaahtopaistia). 53-54 astetta (paahtopaisti 60 astetta). 1,5 kg naudan ulkofileetä
CHATEAUBRIAND

CHATEAUBRIAND

Tekstin mukaan "ranskanpaistia käytetään usein paahtopaistin jatkona, myöskin patapaistina. paksuiksi viipaleiksi
Järjestä rennon herkulliset smørrebrød-illanistujaiset

Järjestä rennon herkulliset smørrebrød-illanistujaiset

Vaalealla leivällä maalaismaksapasteijaa, kylmäsavustettua porsaan paahtopaistia,. vehnäleipää, lehtisalaattia, tomaattiviipale, leivitettyä punakampelaa, höytettyä punakampelaa, päällä majoneesilla, kaviaarilla ja sitruunaviipaleella höystettyjä katkarapuja
Järjestä rennon herkulliset smørrebrød-illanistujaiset

Järjestä rennon herkulliset smørrebrød-illanistujaiset

Vaalealla leivällä maalaismaksapasteijaa, kylmäsavustettua porsaan paahtopaistia,. vehnäleipää, lehtisalaattia, tomaattiviipale, leivitettyä punakampelaa, höytettyä punakampelaa, päällä majoneesilla, kaviaarilla ja sitruunaviipaleella höystettyjä katkarapuja
MARINOITU PAAHTOPAISTI

MARINOITU PAAHTOPAISTI

Leikkaa jäähtynyt liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja nosta ne korkealaitaiseen astiaan. Leikkaa valkosipulinkynnet ja kuorittu inkivääri ohuiksi viipaleiksi ja lisää marinadiin

Paahtopaisti

Leikkaa paisti mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi poikkisyin. 1. Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. 2. Ruskista paisti kauttaaltaan nopeasti kuumalla pannulla ilman rasvaa
Viikon raaka-aine (24): Naudanliha

Viikon raaka-aine (24): Naudanliha

sisä- ulko- kulma- ja paahtopaistit. vuorossa naudanliha. Kokonaisena kypsennettäväksi uunipaistiksi sopivat parhaiten paahtopaisti ja sisäpaisti