Mausta viipaleet sormisuolalla ja vastarouhitulla mustapippurilla. Yllätyimme taannoin positiivisesti grillaamalla pitkästä aikaa ihan perinteistä naudanpaahtopaistia
Leikkaa jäähtynyt liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja nosta ne korkealaitaiseen astiaan. Leikkaa valkosipulinkynnet ja kuorittu inkivääri ohuiksi viipaleiksi ja lisää marinadiin
Viipaloi paahtopaisti terävällä veitsellä ohuiksi viipaleiksi ja siirrä kannelliseen rasiaan. 1,5 kg naudan ulkofileetä (tai naudanpaahtopaistia). 53-54 astetta (paahtopaisti 60 astetta). 1,5 kg naudan ulkofileetä
Leikkaa jäähtynyt liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja nosta ne korkealaitaiseen astiaan. Leikkaa valkosipulinkynnet ja kuorittu inkivääri ohuiksi viipaleiksi ja lisää marinadiin
Leikkaa paisti mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi poikkisyin. 1. Ota liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön. 2. Ruskista paisti kauttaaltaan nopeasti kuumalla pannulla ilman rasvaa