Noin kilon porsaanfileepalan suolaamiseen tarvitset vain hieman laadukasta merisuolaa, kuten käyttämäni Maldon-merisuolahiutaleet, joka tuo esiin ruoan aromit pienemmällä suolamäärällä
Noin kilon porsaanfileepalan suolaamiseen tarvitset vain hieman laadukasta merisuolaa, kuten käyttämäni Maldon-merisuolahiutaleet, joka tuo esiin ruoan aromit pienemmällä suolamäärällä
Ota fileepala huoneenlämpöön. Citymarketista loppuviikon tyrkkytarjouksesta löytynyt porsaan ulkofilee taipui kahteen ateriaan, eilisiin Barbaarin paistamiin pihveihin ja tämän päivän uunipaistiin
Poista porsaan sisäfileestä näkyvimmät kalvot ja leikkaa filee parin sentin vahvuisiksi viipaleiksi. Paista fileepalat padassa pienissä erissä molemmin puolin öljyssä niin, että ne saavat hieman väriä pintaan
n palaa porsaan sisäfileetä. Sekoita ainekset keskenään ja pane fileepalat marinadiin noin 4-5 tunniksi. Anna hautua kypsiksi uunissa perunoiden kanssa noin 15 minuuttia