Kiehauta kanaliemi ja kerma, mausta juustolla. Kypsennä uunissa noin tunti, kunnes sisälämpötila on 80 astetta. 600 g porsaanulkofileetä. 2 dl ruokakermaa
Laita kääryleet uunivuokaan ja kaada päälle kerma tai vesi. 8 viipaletta porsaanulkofilettä. 2dl vettä tai ruokakermaa. 40 minuuttia 8 viipaletta porsaanulkofilettä. 2dl vettä tai ruokakermaa
700g porsaanulkofilettä. 2dl ruokakermaa. Pitkän hauduttamisen jälkeen nosta vuoka pois uunista, lämmitä uuni 200C, revi liha kahdella haarukalla "pulled pork muotoon" ja lisää kastikkeen joukkoon kerma ja fetakuutiot. 700g porsaanulkofilettä
700 g porsaanulkofilettä. 2 dl kuohukermaa. Hauduta kannellisessa vuoassa uunin keskitasolla 3-4 tuntia, jonka jälkeen lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja sinappi. Hertta 700 g porsaanulkofilettä
Sekoita ja kun kastike sakenee lisää kerma. 1 kg (luomu) porsaanulkofileetä tai lapaa (saa olla reilusti rasvaa). Sulje uunivuoka tuplafoliolla tiivisti ja kypsennä uunissa 150C 3h. 2 dl kermaa. 1 kg (luomu) porsaanulkofileetä tai lapaa (saa olla reilusti rasvaa). 2 dl kermaa