Herkuttelimme tänään ruoan lisukkeena rakuunaporkkanoilla, ahh kuinka ne ovatkaan ihania. Nämä on nyt tehty pakaste mini porkkanoista mutta omasta maasta saadut porkkanat olisivat kyllä kaikkein herkullisimpia tähän
T. ä. m. n. o. h. j. e. r. a. k. u. –. t. l. i. -. p. s. v. b. S. y. d. K. ö. H. R. N. 1. 3. ,. (. ). L. g. 2. 0. ’. C. E. I. w. f. c. A. B. /. P. M. x. d l. t l. k g
Jos oikein muistan, niin äiti käytti vain ruohosipulia kastikkeessa, mutta minulla kasvaa iso rakuuna yrttipenkissä, joten se sopii hyvin tähän ruokaan myös
Käytin runsaasti rakuunaa ja lehtipersiljaa. Kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja palsternakka. Jos et pidä rakuunasta, korvaa se jollakin toisella yrtillä, vaikka lipstikalla tai timjamilla
Raasta porkkanat karkeasti ja suikaloi purjo. Lisää rakuuna ja kanaliemi ja keitä hiljaa kannen alla kypsäksi, noin 40 minuuttia. 1 tl kuivattua rakuunaa
Leikkaa porkkanat ja juuriselleri suikaleiksi. Hienonna sipulit ja rakuuna. Lisää kattilaan sipulit, rakuuna, kasvissuikaleet, tomaatit ja tomaattipyree