Kun lapsemme alkoi syödä kiinteitä ruokia, pari kaveriani varoitteli minua siitä, että hyvinkin syövät lapset alkavat usein nirsoilla päiväkodissa, koska tavat tarttuvat
Tämä ruoka sai alkunsa siten, että kävin kerran Lidlissä väsyneen vauvan kanssa. Lappasin tavaraa koriin ilman minkäänlaista ajatusta siitä, mitä olen raaka-aineista tekemässä
Kimchi, bibimbap ja bulgogi - korealaisen keittiön mukavasti nimettyihin klisheisiin ei ole vielä tähän päivään mennessä koskettu perunabluussin keittiössä
Mangojuustokakku on yksi omia lemppareitani, lempeä, makea, pehmeä suutuntuma, suussa sulava. MUTTA sisältää paljon sokeria, rasvaa, hiilaria ja liivatetta
Sekoita keskenään skyr, soseutetut mansikat ja makeutusjauhe. Täällä taas. Ruokakuvia on taas kertynyt aivan älyttömät määrät, joten täytyyhän niitä taas alkaa laittamaan tänne blogin puolelle
Muutama viikko sitten sähköpostiini tipahti viesti kuvan kera sekä kysymys, mitä ruokalajia mahtaa kyseinen kuva edustaa ja että löytyisikö lisäksi vielä reseptiäkin
Valkosipulilla, rakuunalla, basilikalla, persiljalla ja timjamilla maustettuja etanoita gratinoituna omissa kuorissaan ja Roquefortjuustolla uunissa omissa kuorissaan kuorrutettuja etanoita
Puurohirmu is back in business. D Omaan keittiöön ja kotiympäristöön saapumisen jälkeen mieli alkoi taas tuttuun tapaan syyhytä uusien aamupalaideoiden pariin etenkin, kun pakollisia aikaisia aamuherätyksiä esimerkiksi töiden tai koulujuttujen takia on kuluneeseen viikkoon mahtunut ainoastaan muutama