Heippa. Kokeillaan lyhyttä bloggausta nyt puhelimella. ) Eilen tein nopean katsauksen jääkaappiin, aikalailla tyhjää näytti joten tehtävä oli jotain kaapista löytyvistä aineksista
Inhoan ruuan heittämistä roskiin. Saan valtavaa mielihyvää siitä, jos saan koottua kasaan ihan oikean aterian kaikenlaisista jääkapissa pyörivistä jämistä, palasista ja pätkistä
Lehtikaaliaikaan on hyvä syödä lehtikaalia. Sesonkikasviksia harvemmin saa sesongin ulkopuolella. Kasvimaalla lehtikaali säilyy kyllä pitkään ja kestää pientä pakkastakin
saman monipuolisuuden olen huomannut punaisten linssien kanssa. Höyryävä kvinoa-linssipata. Julkaistu. Postaukset jatkuvat kvinoan parissa, se taitaa olla tämän hetken suosikkijuttuni jos lisukkeita mietitään
Papujen valmistus vie aikaa, mutta ei ole millään tapaa vaikeaa. Leipä, siis jos puhutaan täysjyväleivästä, ei itsessään ole mitenkään epäterveellinen aamiainen tai välipala
Mä olen oikeastaan viimeisen vuoden aikana oppinut syömään ja käyttämään linssejä ruoanlaitossa, mutta papujenkanssa en ole vieläkään ystävystynyt kunnolla
Kuvitellaan pinaattia olevan enemmän ja papujen vähän vähemmän muusina. Talvellakin tekee mieli salaatteja, mutta varsinkin pakkaskeleillä kylmä ruoka kauhistaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.