Viimeeksi Lindströmin pihveistä tehtiin ihana yrttiset burgerpihvit jotka tarjoiltiin karamelisoidusta sipulista, sinapista ja timjamista makeutta ja huimasti makua saavan majoneesidressingin kanssa
Loppukypsennä pihvejä tarvittaessa uunissa 185 asteessa 5-10 minuuttia pihvin koosta riippuen. Laita jauheliha, keltuaiset ja suola sekä mausteet tehosekoittimeen
Leikkaa liha neljäksi pihviksi. Leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista hyvin kuumalla pannulla minuutti per puoli ja siirrä syrjään vetäytymään
Pihvi on toki burgerissa tärkein osa. Väliin oli laitettu black angus-härän jauhelihasta rakennettu pihvi, salaattia, pikkelöityä punasipulia, pekoni-sipuli-majoneesia sekä cheddaria
Kotoisat burgerpihvit. Muotoile pihvit. Kotoisat burgerit maistuvat vaikkapa kevättalkoiden lomassa. Paista pihvit pannulla tai grillisssä molemmin puolin ruseiksi ja kypsiksi
Vaikka nautinkin satunnaisesti burgerini välissä ihan siitä aidosta pihvistä, halusin tällä kertaa haastaa itseni ja tehdä rehellisesti vegaanisia burgeripihvejä
Herkullinen ja näyttävän värinen burgerpihvi valmistuu mustapavuista ja punajuuresta. Erilaiset burgerit ovat helppoa ruokaa tilaisuuteen kuin tilaisuuteen
Jaa täyte tasaisesti pihveille ja taita pihvit keskeltä kahtia. Lisää paistinpannulle ruokalusikallinen voita ja tilkka punaviiniä ja kaada liemi pihvien päälle