Olen syönyt tällä tavalla valmistettuja merirapuja Italiassa moneen kertaan. Meillä rapumerrat ovat pysyneet tänä vuonna vielä maissa, pakastimessa on vielä viime vuotisiakin rapuja
Nykyisin näyttää olevan suosiossa paahdettu leipä ja joskus olen törmännyt grillattuun leipään, joka maistuu liiaksi palaneelle, mikä ei kuulu annokseen
koko illan kruunasi minun mielestäni vierustoverin kokonainen, grillattu kalliomeriahven. Ainoa miinus oli tonnikalasashimin lisukkeen mieto maku ja jättiravunpyrstöjen alla olevan salaatin lämpötila, se kun oli lämmennyt kuumien rapujen alla
Sammakonreidet on jo grillattu ja syöty, grillissä kypsyy okraa, vuohta ja villisikaa. Makuyhdistelminä reissu kiteytyy katkarapujen ja possun yhdistämiseen monissa ravintola-annoksissa
Tarjoile lämpimänä tai kylmänä grillattujenkatkarapujen sekä tietysti kuplivan juoman kera. Sekoita ainekset keskenään ja anna rapujen marinoitua vähintään tunti
Grillatut katkaravut, suositttelen käyttämään pakastettuja raakoja katkarapuja. Katkaise rapu “keskeltä”, niin että sinulle jää toiseen käteen kokonainen pyrstöliha kilpineen