Pippuripihvi, Madeira-kastiketta ja paahdettuja timjamijuureksia (4 henkilölle). 600-800 g härän sisäfilee. Mikko Niemi / Aromipaja 600-800 g härän sisäfilee
Pippuripihvi on monella tuttu ravintolasta, ja sitä on helppo valmistaa kotonakin. Pippurinen paahtopaisti800 g härän ulkofileetä tai paahtopaistia1 tl valkopippuria1 tl mustaa pippuria1 tl anispippuria1 tl maustepippuria1 tl viherpippuria(roseepippuria) 2 tähtianista10 neilikoitasavustettua merisuolaavoita ja öljyä paistamiseenMausteinen punajuurikastike. 800 g härän ulkofileetä
Perjantain ruoaksi lidlissä alennuksessa olleet häränpippuripihvit pääsivät pannulle. Olen tosi huono otsikoimaan, mutta edellisen viikon ruoista tulee mieleen italialaiset maut
Mehevä paistettu pippuripihvihäränlihasta hieman uudistettuna ja viidellä pippurilla maustettu naudanpihvi konjakilla liekitettynä ja miedosti sinapilla ja viherpippurilla maustetussa kermakastikkeessa, samalla perinteisellä tavalla kuten sen isäni valmisti
Tänään huomasin Liidelissä olevan tarjouksessa pippuripihvejä härän paistista, niin piti napata Talteen jotta sai paistella pihvit muuttoapuna olleille iskälle ja Jarkelle
1 kg härän/naudan ulkopaistia tai ulkofileetä. Herkullinen pippuripihvi ja madeira-kastike Herkkusienikanaa olutkastikkeessaIndiedays uudistui - Aromipaja mukanaParas pizzaFriteeratut nokkosetModern smørrebröd 1 kg härän/naudan ulkopaistia tai ulkofileetä
Tukholmalaisen Hotelli Rydbergin keittiöstä kotoisin oleva biff Rydberg ei ole pihvi, kuten annoksen nimi antaa ymmärtää, vaan täyslihasta, härän sisäfileestä valmistettu hienompi versio pyttipannusta
Pippuripihvi oli tietysti tehty härän sisäfileestä annoksessa oli myös kermalla pehmennettyä konjakki-pippurikastiketta, kauden kasviksia ja ranskalaisia lisukkeena
Sinappia, kermaa, brandya tai konjakkia, kasvisliemikuutio, pippuriaLihalle kuin lihalle mutta pippuripihvien tai muun naudan/härän sisäfileen kanssa loistava