Pippuripihvin ystävä grillaa ulkofileen ja pippuritkin kesyyntyvät hiilillä. Voit toki tehdä perinteisen kermakastikkeen pippuripihvin ohjeen, mutta minusta kesäinen grillipihvi ei kaipaa kylkeen kuin grillattua broccoliinia, grillattuja porkkanoita, sipuleita ja varhaiskaalia tai varhaiskaalisalaattia
Pippuripihvi on monella tuttu ravintolasta, ja sitä on helppo valmistaa kotonakin. Pippurinen paahtopaisti800 g härän ulkofileetä tai paahtopaistia1 tl valkopippuria1 tl mustaa pippuria1 tl anispippuria1 tl maustepippuria1 tl viherpippuria(roseepippuria) 2 tähtianista10 neilikoitasavustettua merisuolaavoita ja öljyä paistamiseenMausteinen punajuurikastike. 800 g härän ulkofileetä
Naudan ulkofileestä loihtii nopeasti ja edullisesti pippuripihvin. Ostetaan reipas kilon toista painava ulkofilee, poistetaan kalvot ja leikataan pihvit nippuun
) kysyi minulta myös, voiko naudan ulkofileen jättää punaiseksi sisältä. Meillähän pippuripihvit ja konjakkinen kastike ovat mieheni suurimpia herkkuja, joten suosikkireseptin löytäminen ei lopulta ollut vaikeaa
Lauantaina kuitenkin kerkesin ostamaan kaupasta naudan sydäntä, ja ulkofileetä. Ulkofileen laitoin lauantai yönä olutmarinadiin jonka kruunasin vielä ruisleivällä ja valkosipulilla
Perinteinen pippuripihvi voidaan toki valmistaa monin tavoin, mutta Minnan keittiössä se valmistuu helpoiten naudan ulkofileestä (mieluiten luomua, jos vaan mahdollista) ja sen kera tarjotaan pippurista kermakastiketta
1 kg härän/naudan ulkopaistia tai ulkofileetä. Herkullinen pippuripihvi ja madeira-kastike Herkkusienikanaa olutkastikkeessaIndiedays uudistui - Aromipaja mukanaParas pizzaFriteeratut nokkosetModern smørrebröd 1 kg härän/naudan ulkopaistia tai ulkofileetä
Zinfandel ja shiraz sisältävät riittävästi potkua sopiakseen erityisesti pippuripihville. Kerrotaan myös että Chateaubriand valmistettiin maukkaammasta, mutta ei ihan niin mureasta ulkofileestä tarjoiltuna reduktiokastikkeen kera, joka oli valmistettu valkoviinistä, demi-glacella kostutetusta salottisipulista, johon sekoitettiin voita, rakunaa ja sitruunamehua
Pippuripihvi on klassinen ruokalaji, jossa pippuria saa olla vähän reilumminkin. Pippuripihviin voi myös kätevästi käyttää melkein tyhjentyneen pippurimyllyn pohjalle jääneitä puoliksi hajonneita pippureita, kunhan ne eivät ole niin vanhoja, että maku olisi huonontunut
Koska Wellington oli jo siis aiemmin tässä kuussa väännetty, niin ajattelin tyrkyttää teillekin juhlapöytään sisukkaa sen legendaarisen pippuripihvin eli Steak Au Poivre muodossa, Marsalan ja Stiltonin kera