1. Täyte. Hienonna keltasipuli ja selleri. Kuutioi leipäviipaleet. Paista selleri ja sipuli voissa. Lisää leipäkuutiot, timjami, laakerinlehti, suola ja pippuri ja sekoita
Nyt on viimeistään uskottava, että aika kuluu sitä nopeammin, mitä vanhempi on. Muutenkin perunasalaattia on hauska varioida eri tavoilla, vaikkapa tarjota lämpimänä
Risottoa voi tarjota vaikka millä tavalla, ja vai sinä itse päätät mitä sen kanssa tarjoilet. Tähän ei myöskään kannata käyttää mitään makeata viiniä, vaan puolikuiva tai kiva valkoviini sopii risottoon parhaiten
Voit tarjota lisäkkeenä myös couscousia tai täysjyvänuudeleita tai -riisiä. Lisää kalkkunan sisäfileepihvit ja ruskista ne molemmilta puolilta kauniin värisiksi
600 g tuoretta kalkkunanrintaa viipaleina. 1. Mausta kalkkunaleikkeet suolalla ja pippurilla, pyörittele ne vehnäjauhoissa ja ruskista hitaasti voissa, kummaltakin puolelta 2-4 minuuttia paksuudesta riippuen
2 kalkkunan koipireittä. 1. Sekoita jogurtti, sitruuna, mausteet, öljy ja elintarvikevärit. Poista koipireisien nahka ja tee muutama poikittainen viilto lihaan, luihin asti