Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
Naudanulkofile käy myös. Se on kolmionmuotoinen lihas naudan pakaran seudulta. Eli paistin ja ulkofileen väliosasta pyydät lihasetää leikkaamaan sinulle lihan
2 kg naudanpaistia. 1. Murskaa katajanmarjat ja valkopippurit karkeasti. Kuori valkosipulinkynsi. Kiehauta vesi ja suola, sokeri, valkopippurit ja katajanmarjat sekä valkosipulinkynsi
Paita kunnes ulkofileen sisälämpö on n. Pihan nurkassa muhkeina huojuvat rapareprit houkuttelivat kokeilemaan tätä reseptiä Juhannuspäivän illalliselle
Tulosta resepti. 120 g naudan/possuulkofileetä. Turkulainen Pizzarium laajenee koko Suomeen Royal Ravintoloiden avustuksella 120 g naudan/possuulkofileetä
Leikkaa ulkofile kahtia ja nuiji palat ohuenohuiksi pihveiksi. Tämä resepti löytyi uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä 4/2015. 250 g naudanulkofileetä. 250 g naudanulkofileetä
tai ulkofileetä. Marinoitu paahtopaisti maistui mainiolta nuhanenänkin suussa, joten reseptiä pukkaa. Jos Stockmannin Herkun valmisruokatiskin marinoitu paahtopaisti on tuttu, on tämä resepti ehkä lähinnä sitä
Kiinnostavia ovat myös jääkärin pihvi, johon käytetään ”naudan selkää” eli nykykielellä ulkofileetä, sekä ”köyhän hanhi”, jonka tekoon tarvitaan sianlihaa ja maksaa