En pystynyt vastustamaan kiusausta kun näin espanjalaista luomuparsaa kaupassa. Food and wine –sivustolla törmäsin ohjeeseen jossa yhdistettiin kolmas suosikkiaines, parmankinkku
G. r. i. l. k. a. u. d. e. n. v. j. s. t. h. m. p. o. M. ä. ,. L. R. &. -. (. 3. /. 0. 9. ). y. I. A. T. U. P. S. N. K. J. V. E. O. 1. 2. g. 5. b. 4. B. 8. ö. H. a G. t l. d l
Tähteeksi jääneelle parmankinkkupaketin puolikkaalle oli helppo keksiä käyttöä, sillä Alexander ja Hanna Gullichsenin Safkaa-kirjan parsaresepti on jo pitkään odottanut sopivaa hetkeä kokeilua varten
Grillattua parsaa ja parmankinkkua. Meillä syödään parsaa tähän aikaan vuodesta melkein joka päivä. Kuori parsat varovasti nupusta alaspäin ja kääri jokaisen parsan ympärille ilmakuivattu kinkku
Tässä minun versioni parsakaali- parmankinkkupastasta (n. Pese parsakaali ja leikkaa kukinnot irti varsista ja viipaloi parsanosat haluamasi kokoisiksi
Kapoiset espanjalaiset parsat ovat nyt vaihtuneet oikein tanakoihin unkarilaisiin. Ohuet parsat kypsyvät grillissä kuin itsekseen, mutta paksuja kannattaa kiehauttaa hetki ja vasta sitten kääräistä pekonikääreeseen
Koska parmankinkku ja parsa ovat lyömätön yhdistelmä, käytimme sitä tässäkin parsa-annoksessa. Tällä kertaa yksinkertaisesti vain käärimme osan parsoista parmankinkkuun, osa jätettiin ilman kinkkua
Upota kuoritut parsat kylmään veteen odottamaan keittämistä. Keitä parsaniput silmut ylöspäin suolalla ja sokerilla maustetussa vedessä, kunnes parsat ovat juuri ja juuri pehmeitä
Vuosi sitten äitienpäivän alla neiti ja minä luimme samaa ruokalehteä ja kiinnitimme molemmat huomiota pizzaohjeeseen, jossa täytteessä oli parsaa ja kananmunaa
Lohi, parmankinkku ja vihreä parsa ovat jonkinlainen ”match made in heaven”. Grillattu parsa. Lohen ympärille kääräistään parmankinkku ja parsat terästetään sinappisella maustekastikkeella ja koko hoito kypsennetään grillissä