Mutta sain voin sulamaan ja kauttaaltaan kuumaksi ja kuoren pehmeän rapeana seuraavasti. Aivan jäätävän hyvä rukiinen pizzapohja syntyy ruisjauhoista sekä durum-vehnäjauhoista
Seuraava gluteeniton pizzapohja, jonka modifioin Ketoosiin-blogin idean pohjalta, tuotti sangen pehmeän lopputuloksen ja ainakin meidän uunissamme näitä pohjia tulee varmasti paistumaan tulevaisuudessakin
Kypsennä kurpitsa uunissa niin pehmeäksi, että haarukka uppoaa siihen vaivatta. Pizzapohja valmistuu perinteisesti vehnästä, mutta kauran ja riisijauhon yhdistelmä taipuu rapeaksi pohjaksi myös vehnää tai gluteenia karttavalle
Taikinan tulee olla pehmeä mutta venyvä pallo. Kunhan vain muistat laittaa pizzapohjan alle leivinpaperin ennen munien särkemistä, että saat vedettyä pizzan pellille (mistähän tälläinenkin vinkki juolahti mieleen
Taikina on pehmeää ja muotoilin sen käsin. Taikinasta tulee yksi iso uunipellin kokoinen pizzapohja. Pehmeän taikinan voit muotoilla käsin pyöreäksi pohjaksi
vesi ja öljy, muovaa nopeasti tasainen pehmeä taikina. pizzapohjat (hiivaton). kahteen osaan ja kauli tai painele käsin kaksi ohutta pyöreää pizzapohjaa