Porsaan jauhelihapihvit reseptejä

Grillatut herkkuhampurilaiset

Grillatut herkkuhampurilaiset

Tämä tapahtuu pihville, oli se sitten porsaan, härän, kanan tai lampaan lihaa. Vain porsaanliha on kypsennettävä kokonaan läpi, lampaan lihankin voi jättää roseeksi, muistaakseni vain jostain syystä, ainakin ennen, varoitettiin raskaita naisia syömästä punertavaa lammasta
Peurapatee portviinihyytelöllä

Peurapatee portviinihyytelöllä

Peuranliha on itsessään hyvin vähänrasvaista joten lisäsin tähän reseptin mukaan porsaanlapaa ja kermaa
Tuoremakkaraa: pähkinäinen kalkkunamakkara

Tuoremakkaraa: pähkinäinen kalkkunamakkara

Porsaan ohutsuoleen pursotetaan makkaramassaa, mutta makkarat tulee jättää löysiksi. Osa kaupoista pitää porsaan ohutsuolta jatkuvasti tarjolla, kuulemma ainakin Stockan Herkku
Jenkki-diner takapihalla

Jenkki-diner takapihalla

200 g porsaan jauhelihaa. 200 g porsaan jauhelihaa. Harva asia maistuu yhtä hyvältä, kuin kotitekoinen hampurilainen suoraan grillistä
Rukiinen pizzaleipä

Rukiinen pizzaleipä

400 g naudan tai porsaan jauhelihaa. 1. Valmista ensin pihvit. Sekoita kermaviiliin ruiskorppujauho ja mausteet
Jauhelihapihvit

Jauhelihapihvit

Jauhelihapihvit valmistuvat nopeasti joko pannulla tai uunissa. 200g naudan paistijauhelihaa200g porsaan jauhelihaa½dl korppujauhoja1rkl tomaattipyrettä2rkl kermaviiliä1½tl suolaa1tl jauhettua mustapippuria2 valkosipulinkynttä1 kananmuna Sekoita kermaviilin joukkoon tomaattipyre ja korppujouhot. 200g porsaan jauhelihaa
Jauhelihapihvit hirvestä

Jauhelihapihvit hirvestä

250 g porsaan jauhelihaa. Tämäkin resepti on River Cottage Everyday-kirjasta vähän muunneltuna. Oli pakko kokeilla, kun sain uuden laakeripuun
Hirvipurilainen

Hirvipurilainen

porsaan jauhelhaa, silavaa tai pieneksi hienonnettua porsaan kylkeä. 1 osa porsaan jauhelihaa. 1 osa porsaan jauhelihaa
Ketokarppaus - päivä 4 - Ituja ja murinaa

Ketokarppaus - päivä 4 - Ituja ja murinaa

Lounaaksi olis ollut nakkimunakasta, mutta silmäiltyäni tuota kokonaisuutta päädyin paistamaan pakkasesta pari porsaan ulkofileleikettä ja tehdä itse bearnaise-kastiketta eli se mitä olis ollut eilen kirjan mukaan ruokana
Omena-possupihvit

Omena-possupihvit

Porsaan jauhelihaa tulee jostain syystä käytettyä vähemmän kuin naudan, joten päätin tehdä vaihteeksi jauhelihapihvit possusta