300 g porsaan sisäfileetä. Leikkaa possusta tasakokoisia pihvejä ja viipaloi salaattijuusto. Nuiji lihapalat ohuiksi pihveiksi ja asettele ohuita juustoviipaleita niiden päälle
Kevätkääryleet neljälle. Ruskista kääryleet kullanruskeiksi. Kotona öljyn oikean lämpötilan löytäminen oli hieman hankalaa, mutta yhtä kaikki herkullisia rullista tuli, ehkä hieman rasvaisempi kuin sopivan kuumassa paistetut kääryleet olivat
Minä puolestani valitsin sienillä ja juustolla täytetyt iloisen porsaankääryleet, joiden kaverina oli pippuri-crème fraischelientä, herkkusieniraguta, pekonia, pikkusipuleita ja perunakompottia
Sydänkääryleet. Tällä kertaa hauskuuksia tarjosivat porsaan sydämet, joita en aiemmin ollut maistanut. Keitetty naudan sydän maistui ihan kirjaimellisesti keitetylle ja kuivalle lihalle, joten epäilin myös porsaan sydämen olevan samansorttista apetta