Valmistin tänään ensi kertaa grillattuja porsaankylkiluita eli ribsejä. Vaikken mikään porsaanlihan fani olekaan, on tätä ehdottomasti tehtävä pian uudelleen
– Oi kun on hyvää, kuului aina muutaman minuutin välein kun kalusimme kilpaa possun kylkiluita. Kuumassa kakluunissa lihat ruskistuivat kauniisti muutamassa minuutissa
Vähän olivat makeita kylkiluita, siirapin kanssa olisi varmaan hyvin voinut jättää hunajan pois. 1½ kg porsaankylkiluita. Peitä vuoka foliolla, paista 45 min 170-asteisessa uunissa. 170-asteisessa uunissa
Tällä kertaa oli rasiassa oli kaksi porsaankyljystä ja vähän porsaankylkiluita. Levitä kastike voileiville ja paista niitä uunissa 10 minuuttia tai kunnes voileivät ovat saaneet vähän väriä