Vihreä parsaa hollandaisekastikkeen kanssa reseptejä

PARSAA UUDELLA TAVALLA

PARSAA UUDELLA TAVALLA

Viime vuonna vihreästä tankoparsasta valmistui avokadon, lohen ja katkarapujen kanssa kolme erilaista reseptiä
Eggs Benedict - uppomunia ja parsaa

Eggs Benedict - uppomunia ja parsaa

Minun suosikkini on vihreä parsa, mutta tämä onnistuu aivan yhtä hyvin myös valkeasta parsasta. Parsaa oli sopivasti jäänyt edellisen päivän illalliselta ja uppomunia ei ole tullut tehtyä pitkään aikaan
Parsa-uppomunaleipä

Parsa-uppomunaleipä

Ihanan vihreät hattivatin näköiset parsat ovat taas täällä. Meidän perheessä parsasta tykkää kaikki ja lapsetkin napsii keitettyä parsaa ihan sellaisenaan
Scampi-parsakuskus

Scampi-parsakuskus

Ohuet vihreät parsat kypsyvät parissa minuutissa, paksummat viidessä minuutissa. tapa herkutella parsaa on voisen hollandaisekastikkeenkanssa, mutta tällä
Hollandaise

Hollandaise

Pidän kovasti sekä vihreästä, että valkoisesta parsasta, mutta jos on pakko valita, valitsen valkoisen
Silkkiä kielellä

Silkkiä kielellä

Vihreät parsat1 puntti vihreitä parsojavettä suolaaHyviä ja tuoreita vihreitä parsoja ei tarvitse välttämättä kuoria

Raflassa - Stefan´s Steakhouse

Toisena vaihtoehtona alkuruoalle löytyy vihreääparsaa, savustettua kananmunaa ja hollandaisekastiketta
Riesling- ja Spätburgunder -viikot Tampereella

Riesling- ja Spätburgunder -viikot Tampereella

Kuiva, mineraalinen ja näin omin sanoin mukavan vihreää ja juotavaa. Alkuruoaksi saimme lautaselliset valkoista parsaa ja savustettua kukkakaalia kahvivinegretillä
Parsaa, hollandaisekastiketta ja jokiravunpyrstöjä

Parsaa, hollandaisekastiketta ja jokiravunpyrstöjä

valkoista tai vihreääparsaa. Vihreästä parsasta tarvitsee kuoria vain varren alaosa. Siksipä tämän kevään ensimmäiset parsat tarjosin ilmakuivattuun kinkkuun kääräistynä ja nopeasti goudan kanssa uunissa gratinoituna, ja nyt eilen perinteisen hollandaisekastikkeenkanssa
Parsaa ja peuraa grillissä

Parsaa ja peuraa grillissä

peuran (sisä)fileetäoliiviöljyämustapippurisuolaavihreääparsaaoliiviöljyäsuolaaparmesaanijuustoavoitasalottisipulejavalkoviiniäsitruunamuniavermuttia (kuivaa, vaaleaa)Grillikausi jatkuu ja parsakausi alkaa