Minun suosikkini on vihreä parsa, mutta tämä onnistuu aivan yhtä hyvin myös valkeasta parsasta. Parsaa oli sopivasti jäänyt edellisen päivän illalliselta ja uppomunia ei ole tullut tehtyä pitkään aikaan
Ihanan vihreät hattivatin näköiset parsat ovat taas täällä. Meidän perheessä parsasta tykkää kaikki ja lapsetkin napsii keitettyä parsaa ihan sellaisenaan
Ohuet vihreät parsat kypsyvät parissa minuutissa, paksummat viidessä minuutissa. tapa herkutella parsaa on voisen hollandaisekastikkeenkanssa, mutta tällä
Rieslingistä olen kirjoittanut muistiinpanoihini ”vihreät kuulat, marmeladi, särkeekö päätä. Bistrolistalta alkupalaksi oli napattu annos, jossa on parsaahollandaisekastikkeen, possumurun ja uppomunan kera
Kuiva, mineraalinen ja näin omin sanoin mukavan vihreää ja juotavaa. Alkuruoaksi saimme lautaselliset valkoista parsaa ja savustettua kukkakaalia kahvivinegretillä
valkoista tai vihreääparsaa. Vihreästä parsasta tarvitsee kuoria vain varren alaosa. Siksipä tämän kevään ensimmäiset parsat tarjosin ilmakuivattuun kinkkuun kääräistynä ja nopeasti goudan kanssa uunissa gratinoituna, ja nyt eilen perinteisen hollandaisekastikkeenkanssa
peuran (sisä)fileetäoliiviöljyämustapippurisuolaavihreääparsaaoliiviöljyäsuolaaparmesaanijuustoavoitasalottisipulejavalkoviiniäsitruunamuniavermuttia (kuivaa, vaaleaa)Grillikausi jatkuu ja parsakausi alkaa