Ylikypsä possu ja maustekastike odottavat banaaninlehteen käärimistä. Jos nyt tarkkoja ollaan, banaaninlehteen käärityn possun esikuva löytyi Ruokalan sivulta
Lihan tulee olla reilusti ylikypsää ja irrota rasvasta. * 800g kassleria. * 2 dl possun paistolientä. Ylikypsänpossun sisälämpötila on 90 astetta. 800g kassleria. 2 dl possun paistolientä. 6 tuntia Lihan tulee olla reilusti ylikypsää ja irrota rasvasta
(Kuvassa on porsaan kassleria, hunajapaahdettuja juureksia, sekä grillattua halloum- juustoa. En yleensä välitä sian lihasta, mutta kaupassa sattui kassler-tarjous silmään ja niinpä ajattelin, että vaihtelu virkistää
Nosta ylikypsä liha varoen liemestä esim. Inspiroiduin Gaijinin possuvartaista niin paljon, että pistin iltapuhteiksi palan possun niskaa eli kassleria pataan hautumaan aasialaishenkiseen liemeen
Näin taitaa olla possunkin kanssa ja kertakaikkiaan, ylikypsänä se maistuu pistämättömän hyvältä, joltakin uudelta, täysin omanlaiseltaan ja onhan se myös hirveän edullista, jos naudan paistihintohin vertailee
Ideana on kypsyttää rasvaista, maustamatonta porsaan lapaa tai kassleria uunissa ylikypsäksi, niin että sen pystyy valmiina riipimään pelkällä haarukalla riekaleiksi
Mittaa kaikki haudutusliemen ainekset pataan kasslerin joukkoon. eli kassleria. (5 annosta)800g possun niskaa eli kassleria1 tl suolaaHaudutusliemi. 800g possun niskaa
Possu on parhaimmillaan reilusti ylikypsänä, joten paistoaikaa kannattaa varata reilusti. Ehei, otsikko ei nyt viittaa maskuliiniseen oluenjuojaan, vaan kassleriin, possun luuttomaan etuselkään