Ylikypsä possun kassler reseptejä

No sitä nyhtöpossua sitten

No sitä nyhtöpossua sitten

Puolustuksen sanana tosin se, että kyllä meillä muuten ollaan ylikypsäksi hauduttamisen vannoutuneita ystäviä
Pulled pork vol. 2 plus viinivinkki

Pulled pork vol. 2 plus viinivinkki

Tätä viiniä on helsinkiläisen Michelin -tähditetyn ravintola Olon viiniasiantuntija suositellut nimenomaan ylikypsälle possulle
Pulled pork – suosittu trendiherkku

Pulled pork – suosittu trendiherkku

Ihana ylikypsä ja murea liha on todella hyvää. Mausta ensin liha ylläolevien ohjeiden mukaan ja laita paistomittari possun paksuimpaan kohtaan
Intialainen ilta, possua banaaninlehdessä

Intialainen ilta, possua banaaninlehdessä

Ylikypsä possu ja maustekastike odottavat banaaninlehteen käärimistä. Jos nyt tarkkoja ollaan, banaaninlehteen käärityn possun esikuva löytyi Ruokalan sivulta
Pulled Pork inkiväärioluesta

Pulled Pork inkiväärioluesta

Lihan tulee olla reilusti ylikypsää ja irrota rasvasta. * 800g kassleria. * 2 dl possun paistolientä. Ylikypsänpossun sisälämpötila on 90 astetta. 800g kassleria. 2 dl possun paistolientä. 6 tuntia Lihan tulee olla reilusti ylikypsää ja irrota rasvasta

Juhannus 2019

Liha sai vetäytyä pari tuntia (muukin aika käy), jonka jälkeen revin lämpimän ylikypsän lihan suikaleiksi uunivuokaan
Ylikypsä possun kassler

Ylikypsä possun kassler

Lihan kuuluu olla ylikypsää. porsaan kassleria. 800g pala porsaan kassleria. Tarvitset. suolaa. pippuria. chiliä

Possun kassleria ja uunijuurekset

(Kuvassa on porsaan kassleria, hunajapaahdettuja juureksia, sekä grillattua halloum- juustoa. En yleensä välitä sian lihasta, mutta kaupassa sattui kassler-tarjous silmään ja niinpä ajattelin, että vaihtelu virkistää
Gaijinin innoittamaa possun niskaa

Gaijinin innoittamaa possun niskaa

Nosta ylikypsä liha varoen liemestä esim. Inspiroiduin Gaijinin possuvartaista niin paljon, että pistin iltapuhteiksi palan possun niskaa eli kassleria pataan hautumaan aasialaishenkiseen liemeen
ylikypsää & ylisuosittua possua

ylikypsää & ylisuosittua possua

Näin taitaa olla possunkin kanssa ja kertakaikkiaan, ylikypsänä se maistuu pistämättömän hyvältä, joltakin uudelta, täysin omanlaiseltaan ja onhan se myös hirveän edullista, jos naudan paistihintohin vertailee
Amerikkalaisvaikutteita

Amerikkalaisvaikutteita

Ideana on kypsyttää rasvaista, maustamatonta porsaan lapaa tai kassleria uunissa ylikypsäksi, niin että sen pystyy valmiina riipimään pelkällä haarukalla riekaleiksi
Nyhtöpossuburgerit (pulled pork)

Nyhtöpossuburgerit (pulled pork)

Itse olen muutaman kerran syönyt tätä ylikypsää, revittyä ja mausteista possua ja tammikuussa tein sitä ensimmäistä kertaa ihan itse
Pulled Pork & Pulled Chicken

Pulled Pork & Pulled Chicken

Netistä löytyy kymmeniä erilaisia ohjeita tämän ylikypsänpossun valmistamiseen. Possun lisäksi testasin samalla myös kanaversiota

Ylikypsäksi haudutettua porsaan kassleria

Mittaa kaikki haudutusliemen ainekset pataan kasslerin joukkoon. eli kassleria. (5 annosta)800g possun niskaa eli kassleria1 tl suolaaHaudutusliemi. 800g possun niskaa

Sikaniska ruisoluessa

Possu on parhaimmillaan reilusti ylikypsänä, joten paistoaikaa kannattaa varata reilusti. Ehei, otsikko ei nyt viittaa maskuliiniseen oluenjuojaan, vaan kassleriin, possun luuttomaan etuselkään