Silppua myös pekoni. pari siivua pekonia. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota ne kasarissa kevyesti voissa. Lisää punaviini, yrtit (myös kuivattu käy) ja mustapippuri
Kuutioi kasvikset tasakokoisiksi, hienonna sipulit ja leikkaa pekoni suikaleiksi. Punaviinikastiketta kannattaa aina keittää kerralla suurempi määrä ja pakastaa pieniin pakasterasioihin
Kun valmis rulla on paperin toisessa reunassa aseta pekonit sen alapuolelle koko leveydeltä. Pyöritä rulla pekonin ylitse taas leivinpaperia apuna käyttäen ja nosta rulla lopuksi keskelle paperia
Laita juureskuutiot ja pilkottu pekoni uunivuoan pohjalle. Punaviinikastike. 1 pkt pekonia. 1 pkt pekonia. Kun kesä alkaa vähitellen näin syyskuun puolivälissä vihdoin kääntyä syksyyn, on hyvä aika kääntää uunin nupit kaakkoon ja tehdä pitkään hellässä uuninlämmössä haudutettuja uuniruokia