Poronkäristys ja kuinka se tehdään oikeinPaistista vuollut lastut hajoavat helposti pidemmässä haudutuksessa muruiksi ja sinulla on käsissäsi jotain ihan muuta kuin poronkäristystäKeittotaiteilua
PANIMOMESTARIN RIISTAPATA SEKÄ NELJÄ HYVÄKSI TODETTUA RIISTARESEPTIÄ LINKKINÄ osui viimeinen peuran paisti. mukaan on parasta keitellä lihapata. Kyseessä oli kulmapaisti, josta kokemukseni Saaranlautasella
Pitkään haudutettua poropataa Mustapekalla Sukulaiseni tilasivat Lapista puolikkaan poron ja sain siitä osani. Päätin siis tehdä paistipalastanipataa jota hauduttaisin pitkään uunissa Ruokasurffausta
Revittyä poroa rieskojen kera Sovelsin luotto-ohjettani poron uunilihasta, mutta nyt en käyttänyt luisia patapaloja vaan lapapaistinKeittiössä, kotona ja puutarhassa
Savuoluessa ylikypsäksi haudutettua poroa Tällä kertaa pataan päätyi poroa ja lopputuloksena oiva haastaja perinteiselle poronkäristykselle. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta paisti takaisin pataanKeittiössä, kotona ja puutarhassa