800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Reseptit alempana, katso tästä videolta kuinka me valmistimme annoksen. Tämä hitaasti matalassa lämmössä kypsennetty Iberico porsaan poski annos nousi salaman lailla meidän perheen suosikiksi
500 g porsaan sisäfileetä. Poista fileistä rasvat ja kalvot. Mausta fileet pippurilla sekä suolalla ja paista paistinpannulla joka puolelta kauniin ruskeiksi
Kassler eli porsaan niska on suosittu nyhtöpossun raaka-aine useissa resepteissä, tähän reseptiinkin se upposi hienosti, mutta vaatii mielestäni enemmän kosteutta, mehevyyttä ja maustamista kuin lapa
Nosta porsaan kassler ainakin tuntia ennen huoneenlämpöön. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
Gyozoja on viime aikoina tehty myös Mama Gastro- ja Kaikki äitini reseptit -blogeissa. 300 g porsaan jauhelihaa noin 2 dl kiinankaalia 1-2 kevätsipulia 1 pieni punainen chili 3 valkosipulin kynttä 1 1/2 tl riisiviinietikkaa 2 sentin pala inkivääriä silputtuna tai raastettuna 1/2 tl valkopippuria 1 1/2 tl suolaa 1 tl togarashia (japanilainen mausteseos, voit jättää pois) pieni nippu tuoretta korianteria silputtuna. 300 g porsaan jauhelihaa
300 g porsaan jauhelihaa. 1. Poista kannat kaalinkeristä ja keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä. Irrota lehdet sitä mukaa kun ne pehmenevät ja ne saa helposti irti
Annoksen kruunasi kukkaset, jotka taittelin kylmäsavukinkusta ja liekitetystä porsaan fileestä. Juhlatarjottavia suunnitellessa helpot ja vaivattomat reseptit on ehdottomasti valttia, mutta lopulta vain maku ratkaisee