Porsaan hyvät reseptit reseptejä

Haudutetut porsaan kasslerpihvit

800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Karamellisoitua possua (sikaa!!!%&##”##!!) ja raparperichutney

Karamellisoitua possua (sikaa!!!%&##”##!!) ja raparperichutney

chutney, karamellisoitu possu, karkkipossu, kastike, Liha, lisuke, makeantulinen kastike, marinoitu possu, porsaan lapa, possu, possu marinadi, possun lapa, raparperi, raparperichutney, raparperihillo, Reseptit, sianliha, sika, suolaisenmakea kastike, uunijuurekset, uunikasvikset 1 kilo possun lapaa
Mustapekkapossua

Mustapekkapossua

Tosin en varmasti ole ensimmäinen jonka aivotuksiin uudet reseptit ovat tiensä löytäneet, jotenka kunniaa en voi itselleni ottaa
Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Kassler eli porsaan niska on suosittu nyhtöpossun raaka-aine useissa resepteissä, tähän reseptiinkin se upposi hienosti, mutta vaatii mielestäni enemmän kosteutta, mehevyyttä ja maustamista kuin lapa
FEIJOADA JA TYKÖTARPEET

FEIJOADA JA TYKÖTARPEET

savustettuja porsaan ribsejä 2x 20 cm pala. Feijoada'a [fejʒuˈadɐ] varmaan voisi nimittää Brasilian kansallisruoaksi
Paholaisen possua & valkosipuli-kermalantut

Paholaisen possua & valkosipuli-kermalantut

Nosta porsaan kassler ainakin tuntia ennen huoneenlämpöön. Ja kaikki tälläiset "aamulla uuniin-töistä tullessa uunista pois" reseptit on ihan äärimmäisen käteviä
Japanilaiset nyyttikestit – gyozat

Japanilaiset nyyttikestit – gyozat

Gyozoja on viime aikoina tehty myös Mama Gastro- ja Kaikki äitini reseptit -blogeissa. 300 g porsaan jauhelihaa noin 2 dl kiinankaalia 1-2 kevätsipulia 1 pieni punainen chili 3 valkosipulin kynttä 1 1/2 tl riisiviinietikkaa 2 sentin pala inkivääriä silputtuna tai raastettuna 1/2 tl valkopippuria 1 1/2 tl suolaa 1 tl togarashia (japanilainen mausteseos, voit jättää pois) pieni nippu tuoretta korianteria silputtuna. 300 g porsaan jauhelihaa
Ylikypsää possunkylkeä

Ylikypsää possunkylkeä

Minulla oli reilu kilon pala luullista porsaan grillikylkeä ja siitä riittää mainiosti neljälle henkilölle

Äidin kaalikääryleet

300 g porsaan jauhelihaa. 1. Poista kannat kaalinkeristä ja keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä. Irrota lehdet sitä mukaa kun ne pehmenevät ja ne saa helposti irti
Rukiinen kylmäsavukinkkumousse

Rukiinen kylmäsavukinkkumousse

Annoksen kruunasi kukkaset, jotka taittelin kylmäsavukinkusta ja liekitetystä porsaan fileestä. Juhlatarjottavia suunnitellessa helpot ja vaivattomat reseptit on ehdottomasti valttia, mutta lopulta vain maku ratkaisee