800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
500 g porsaan sisäfileetä. Poista fileistä rasvat ja kalvot. Mausta fileet pippurilla sekä suolalla ja paista paistinpannulla joka puolelta kauniin ruskeiksi
Lisäksi laatikkoon kuuluu yhtä oleellisesti niin munamaito kuin porsaan kylkiviipaleet. Laatikko tehdään vähän rasvaisemmasta eli sika-nautajauhelihasta
(porsaan kylkeä). Lisää jauheliha ja ruskista hyvin. 400 g sikanautajauhelihaa. 400 g sikanautajauhelihaa. Tänään piti ottaa konsultaatiopuhelua isälle
Tämä tapahtuu pihville, oli se sitten porsaan, härän, kanan tai lampaan lihaa. Eikös se jauheliha pihvi sämpylässä, siis hampurilainen, nyt kuulostanut paljon herkullisemmalta kuin missään Mäkkärin tai Hesen mainoksessa
Meillä lämmiteltiin aasialaisen mausteisissa tunnelmissa tällä kevyen ruokaisalla vietnamilaista pho-keittoa mukailevalla nuudelikeitolla, jonka joukkoon sujahti muun muassa porsaanjauhelihasta pyöriteltyjä pieniä lihapullia