Esikypsennetyt porsaan ribsit ovat takuuvarmasti mureita ja luut irtoavat lihasta melkein itsestään. Esikypsentämisen voi tehdä joko keittämällä tai uunissa
Karitsan ribseissä on selvästi enemmän kalvoja, sekä rasvaa kuin porsaan ribseissä. Kääntelin ja valelin lihat vielä toiseen kertaan ja totesin samalla ribsien olevan syömävalmiita (luut irtoilivat lihasta)
Seuraavana päivänä otin lihoista luut ja läskinsiivut pois sekä paloittelin ja tein kastikkeen. Kotiin tullessa muistin, että ai samperi, se liha on EDELLEEN siellä leivinuunissa
porsaan savuluita tai. Laita liha, ydinluut ja savuluut tai savukylki isoon kattilaan. Kun lihasta luut irtoavat helposti, sen voi nostaa kattilasta ja leikata paloiksi
Possuun liitetään epäluuloja, kuten rasva, nahka, luut…no, niissä nyt sattuu olemaan se paras maku, mutta jos haluaa parhaan balanssin makua ilman edellä mainittuja juttuja, niin kokeile sitä paistia, oikeasti
Kylkiluut ovat mukavaa sormisyötävää. 1½ kg porsaan kylkiluita. Peitä vuoka foliolla, paista 45 min 170-asteisessa uunissa. 200 asteeseen, käännä luut ja jatka paistamista 45 minuuttia (ohjeen mukaan näin, minä pidin melkein tunnin). 170-asteisessa uunissa
Porsaankylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen
Porsaankylkiluut – keitettynä ja uunissa paistettuna – job done. Porsaan ribsit valmistuu kyllä monella muullakin tapaa, mutta maku vaan on aivan erilainen valmistustavasta riippuen
Laita luut esim. Kypsennys aloitetaan uunissa. Tämän jälkeen ota luihin pinta kuumassa grillissä tai pistää luut odottamaan grillausta foliopakettiin ja jääkaappiiin
Alkuperäisessä reseptissä käytetään porsaanlapaa, mutta niska eli kasleri sopii myös oikein hyvin. Poista rasvakerros sekä luut ja revi liha hienoksi silpuksi kahdella haarukalla