Tämä tapahtuu pihville, oli se sitten porsaan, härän, kanan tai lampaan lihaa. Vain porsaanliha on kypsennettävä kokonaan läpi, lampaan lihankin voi jättää roseeksi, muistaakseni vain jostain syystä, ainakin ennen, varoitettiin raskaita naisia syömästä punertavaa lammasta
Kääri pihvit folioon yksitellen ja paista loppuun uunissa. Juicy Lucyn parhaus on ehdottomasti cheddar, cheddar joka pursuaa täyslihapihvin sisältä kun sitä puraisee
Black Angus Chuck roll tai porsaankasslerpihvit. Juhannusaatoksi kunnon pihviä. Mutta jos jos sadesää kiusaa liikaa grillaamista, voit hyvin kypsentää kananpalat uunissa
Taputtele massasta pieni pihvi ja paista pannulla. Perinteiset loukanikot valmistetaan savustamalla, mutta makkaran voi kypsentää myös uunissa tai pannulla
Paista pihvi molemmin puolin kevyesti pannulla. Keitä kastike kasaan ja tarjoile pihvin kera. Painele haarukalla pihvin molemmin puolin reikiä ja laita pihvi marinadiin 24 tunniksi. Laita ananasviipale pihvin päälle 3 minuuttia ennen kuin nostat pihvin pois uunista. 5 cm paksu porsaanulkofilepihvi