Possun lapa reseptejä

1 Tallenna
Possun lapaa, ruusukaalia ja papuja

Possun lapaa, ruusukaalia ja papuja

R. a. k. a. s. r. u. o. k. a. b. l. o. g. i. T. ä. n. ä. ä. n. k. ä. ä. n. e. n. o. l. i. s. i. h. a. l. u. n. n. u. t. l. a. i. t. t. a. a. r. u. o. k. a. a. J. o. s. e. n. o. l. i. s. i. n. i. i. n. m. a. r. i. n. o. i. t. u. k. o. t. i. r. u. u. a. n. e. e. t. o. k. s. e. l. l. a. ,. o. l. i. s
0 Tallenna
Ylikypsää possun niskaa ja lapaa

Ylikypsää possun niskaa ja lapaa

Pienempi pala on possun lapaa. Tänään on possu-päivä ja ajattelin kokeilla valmistaa revittyä possua kahdesta eri osasta
0 Tallenna
I'm talkin' bout the pig - possun lapaa pannulla muhittaen

I'm talkin' bout the pig - possun lapaa pannulla muhittaen

H. u. o. m. a. a. ,. e. t. t. ä. m. e. i. k. ä. l. ä. i. s. e. n. t. o. u. h. u. i. s. s. a. o. n. t. a. a. s. m. u. k. a. n. a. e. n. e. m. m. ä. n. v. a. u. h. t. i. a. k. u. i. n. a. j. a. t. u. s. t. a. E. i. l. e. n. p. o. s. s. u. n. l. a. p. a. a. l. e. i. k. a. t. e. s. s. a. o. n. n. i. s
24 Tallenna
Possua ylkypsäksi haudutettuna

Possua ylkypsäksi haudutettuna

Ylikypsää possunlapaa. Nimittäin käteeni osui lihahyllyltä juuri sopivan muheva rypsiporsaan lapapala. Sopivasti oli nahan alla rasvaa ja luu mukana, kuten lapaan kuuluu
9 Tallenna
Karamellisoitua possua (sikaa!!!%&##”##!!) ja raparperichutney

Karamellisoitua possua (sikaa!!!%&##”##!!) ja raparperichutney

Kasslerin sijaan käytin possun lapaa. 1 kilo possun lapaa. chutney, karamellisoitu possu, karkkipossu, kastike, Liha, lisuke, makeantulinen kastike, marinoitu possu, porsaan lapa, possu, possu marinadi, possun lapa, raparperi, raparperichutney, raparperihillo, Reseptit, sianliha, sika, suolaisenmakea kastike, uunijuurekset, uunikasvikset 2 valkosipulinkynttä
2 Tallenna
Ylikypsää possua ja lämmintä kasvispaistosta

Ylikypsää possua ja lämmintä kasvispaistosta

Mausta lapa suolalla, pippurilla, timjamilla ja currylla. Hauduta lapaa 100-asteisessa uunissa n. 1 kg possun lapaa (luuton)
0 Tallenna
Possua ja simpukoita portugalilaiseen tapaan

Possua ja simpukoita portugalilaiseen tapaan

600 g possun lapaa 4x4 cm paloina. Portugalilaisten ruokien toisinto kotimaassa (ainakin täällä kaukana sisämaassa) tyssää helposti raaka-aineiden heikkoon saatavuuteen
0 Tallenna
Syksyinen lihapata possun lavasta

Syksyinen lihapata possun lavasta

Ota possun lapa huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen valmistamista. Lihapata possun lavasta. 1 kg possun lapaa
20 Tallenna
Pulled pork eli nyhtöpossu

Pulled pork eli nyhtöpossu

1,8 kg porsaan lapaa tai kassleria, jota riittää noin kilon palakin. No nyt on sitten meikäläinenkin vihdoinkin ajautunut nyhtöpossuja valmistamaan
22 Tallenna
Revitty riivitty porsas uunissa

Revitty riivitty porsas uunissa

Aseta possunlapa kannelliseen uunivuokaan tai pataan. Mutta hah, Marttapa lykkäsi possun uuniin yöksi ja otti ulos lämmöstä aamuvarhaisella ja näinpä siis nukkui odotteluajan
9 Tallenna
Pulled pork, parasta nyhtöpossua

Pulled pork, parasta nyhtöpossua

Nyt vasta ymmärsin käyttää pataa myös nyhtöpossun valmistukseen, vaikka se on tönöttänyt keittiössä silmieni alla koko tämän ajan
8 Tallenna
Rikkirevitty ja niin täydellinen

Rikkirevitty ja niin täydellinen

Sitten maustoin possun solalla ja pippurilla ja nostin sen valurautapataan. Puolet kastikkeesta sai mennä possun kaveriksi
7 Tallenna
Ylikypsää karitsanlapaa ja valkosipuliperunapyreetä

Ylikypsää karitsanlapaa ja valkosipuliperunapyreetä

Keitä lapa ylikypsäksi miedolla lämmöllä. 1 karitsan lapa. 1 karitsanlapa. Ylikypsänä tarjottavan karitsan lavan valmistaminen vaatii hieman enemmän aikaa, mutta lopputulos on suussasulavan herkullista
4 Tallenna
PULLED PORK -PITALEIVÄT HUMMUKSELLA JA FETA-TILLIKURKUILLA (Tomi Björckin reseptiä mukaellen)

PULLED PORK -PITALEIVÄT HUMMUKSELLA JA FETA-TILLIKURKUILLA (Tomi Björckin reseptiä mukaellen)

Aseta possun lapa uuninkestävään vuokaan, johon possu juuri ja juuri mahtuu. Kaada kastike possun päälle ja hiero sitä myös sen alle
3 Tallenna
BBQ pulled porkkia tacojen kanssa

BBQ pulled porkkia tacojen kanssa

Ostin kaupasta possun lapaa. Revi lapa palasiksi ja kaada lientä joukkoon, ettei liha kuivu. Lapaa noin 1500 g. Laita lapa uunivuokaan ja 200 asteeseen noin 30 minuutiksi. Nosta lapa uunista ja laske uunin lämpötila 150 asteeseen. Nosta lapa takaisin uuniin ja anna paistua foliolla / kannella peitettynä noin 3-4 tuntia. Lapaa noin 1500 g
3 Tallenna
Pitkään haudutettua siideripossua

Pitkään haudutettua siideripossua

Pakastimesta löytyi pala possun lapaa ja se päätyi nyt tähän pataan. Siideriliemi on todettu jo superhyväksi tämän mustapekkapadan kanssa, KLIK, joten uskalsin kokeilla sitä myös possun kanssa
3 Tallenna
Melkein ilmaista possupataa

Melkein ilmaista possupataa

Possun etuselkä on ollut ainakin viimeisen kuukauden ajan lähicittarissa törkeän halpaa (2,90 €/kg), joten ostin sitä tietenkin yhden köntin nyt syötäväksi ja toisen pakastimeen. 1-1,4 kg porsaan etuselkää, lapaa, uunilihaa tai niskaa eli kassleria (luullisesta lihasta plussaa
3 Tallenna
1865 Mini Burgerit Revitystä Härästä

1865 Mini Burgerit Revitystä Härästä

Possun sijaan voit yhtä hyvin repiä myös lammasta tai kuten tässä tapauksessa härkää. Naudan lapa, potka, rinta, häntä, kassler ja poski toimivat tähän erinomaisesti