Possun lapa reseptejä

BBQ pulled porkkia tacojen kanssa

BBQ pulled porkkia tacojen kanssa

Ostin kaupasta possun lapaa. Revi lapa palasiksi ja kaada lientä joukkoon, ettei liha kuivu. Lapaa noin 1500 g. Laita lapa uunivuokaan ja 200 asteeseen noin 30 minuutiksi. Nosta lapa uunista ja laske uunin lämpötila 150 asteeseen. Nosta lapa takaisin uuniin ja anna paistua foliolla / kannella peitettynä noin 3-4 tuntia. Lapaa noin 1500 g
Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Tomi Björckin aasialainen nyhtöpossu

Kassler eli porsaan niska on suosittu nyhtöpossun raaka-aine useissa resepteissä, tähän reseptiinkin se upposi hienosti, mutta vaatii mielestäni enemmän kosteutta, mehevyyttä ja maustamista kuin lapa
Revitty riivitty porsas uunissa

Revitty riivitty porsas uunissa

Aseta possunlapa kannelliseen uunivuokaan tai pataan. Mutta hah, Marttapa lykkäsi possun uuniin yöksi ja otti ulos lämmöstä aamuvarhaisella ja näinpä siis nukkui odotteluajan
1865 Mini Burgerit Revitystä Härästä

1865 Mini Burgerit Revitystä Härästä

Possun sijaan voit yhtä hyvin repiä myös lammasta tai kuten tässä tapauksessa härkää. Naudan lapa, potka, rinta, häntä, kassler ja poski toimivat tähän erinomaisesti
Karamelli- nyhtöpossu

Karamelli- nyhtöpossu

Itse tykkään tehdä possun lapaa, mutta kaslerkin käy vallan mainiosti. Sekoita kaikki keskenään ja kaada possun päälle pataan
Possu-ramen

Possu-ramen

Sido possunlapa tiiviiksi paketiksi paistinarulla. Siivet voi paahtaa myös possun kanssa uunipellillä ja siirtää paistinpannulle paahtamisen jälkeen
Karamellisoitua possua (sikaa!!!%&##”##!!) ja raparperichutney

Karamellisoitua possua (sikaa!!!%&##”##!!) ja raparperichutney

Kasslerin sijaan käytin possun lapaa. 1 kilo possun lapaa. chutney, karamellisoitu possu, karkkipossu, kastike, Liha, lisuke, makeantulinen kastike, marinoitu possu, porsaan lapa, possu, possu marinadi, possun lapa, raparperi, raparperichutney, raparperihillo, Reseptit, sianliha, sika, suolaisenmakea kastike, uunijuurekset, uunikasvikset 2 valkosipulinkynttä
Joulun nyhtöpossu

Joulun nyhtöpossu

Asettele possun lapa pataan ja kaada liemi päälle. possun lapaa. 1 1/2 kg possun lapaa. Näin joulun aikaan pitkään haudutetut pataruoat ovat omiaan kiireiden keskellä
Sikamakeekaalikeitto ja Nordic Dynamite

Sikamakeekaalikeitto ja Nordic Dynamite

Varaa siis iso kattila, koska kokonainen possun lapa vaatii tilansa. 1 kg possunlapaa tai muu luullinen lihaisa pala. 1 kg possunlapaa tai muu luullinen lihaisa pala
Pulled pork Burger

Pulled pork Burger

Vetäytymisen jälkeen on aika aloittaa possun "repiminen". käytössä on yleensä lapa/etuselkä tai kasler
Hidasta

Hidasta

possun lihaa (kyljyksiä, ulkofilettä, lapaa, selkää. etuselkä, lapa, kylki ja luullinen liha. 500g- 1kg karjalanpaistilihaa (naudan ja possun etuselkää/ lapaa)
BBQ pulled porkkia tacojen kanssa

BBQ pulled porkkia tacojen kanssa

Ostin kaupasta possun lapaa. Revi lapa palasiksi ja kaada lientä joukkoon, ettei liha kuivu. Lapaa noin 1500 g. Laita lapa uunivuokaan ja 200 asteeseen noin 30 minuutiksi. Nosta lapa uunista ja laske uunin lämpötila 150 asteeseen. Nosta lapa takaisin uuniin ja anna paistua foliolla / kannella peitettynä noin 3-4 tuntia. Lapaa noin 1500 g
Possuttelua, osa 2:  Possun lapa uunissa

Possuttelua, osa 2: Possun lapa uunissa

Samalla kauppareissulla siis etuselän kanssa ostin myös possun lapaa. Ja ei kannata kauhistua näistä possun osista sillä tämäkin liha valmistui erittäin helposti mureaksi ja ilman pilkkomista