Onnistuin tänään saamaan kaupasta supertuoretta siikaa joka oli pyydetty edellisenä päivänä. päätin tehdä cevichea, jossa tuore kala kypsytetään nopeasti limen tai sitruunan hapoilla
Nobu yhdistää japanilaista ja perulaista ruokakulttuuria, mistä hyvänä esimerkkinä käy tämä ceviche. Se mikä tekee tästä cevichesta erityisen on se, että siihen voi yhdistellä kalaa ja äyriäisiä, sekä raakana että keitettynä - kannattaa siis valita mukaan omia suosikkeja
Siikafileet sain mukaani noutaessani Four Seasons Fishiltä kuhaa mangoiseen kuhacevicheen. Pääosan esittäjänä on ja pysyy pitkin Suomenkin vesiä uiskenteleva, lohikalojen heimoon kuuluva, vaalealihainen siika
Toukokuussa maistelimme pari kertaa siikacevicheä, ravintolapäivänä ja Patronassa. Posta siika fileistä nahka ja mahdolliset ruodot, kuutio peukalonopään kokoisiksi paloiksi