Yksi onnistunut kokeilu oli uunissa hissukseen kypsennetty possun ulkofilee. Kävi mielessä, että joskus voisi valmistaa ulkofileetä ihan vain leivän päällä syötäväksi
K. o. k. e. i. l. n. p. t. ä. s. a. u. O. 1. ,. 4. g. f. B. r. j. v. h. L. y. m. U. T. d. (. ). /. 2. ö. -. 3. S. V. M. P. N. 5. 0. 7. 8. A. c. z. d l. t l
Senioreille ja vähän muillekin ruokaa hyvällä sydämellä
Peuran ulkofileuunissa kypsennettynä on yksi suosikkimme liharuoista. Pieni file kypsyy noin vartissa, joten nopeaakin peuran ulkofileen valmistaminen on
4 viipaletta possun ulkofilettä (noin 2 cm paksuisia). Kypsennä ruoka uunissa noin 175 asteen lämmössä. Isommalle määrälle varaisin 50-60 min miedossa uunissa. Tässä vuoassa on siis 4 viipaletta possun ulkofilettä ja vajaa purkillinen sipulikermaa
Kaiken lisäksi ruokaa ei edes tarvitse vahti, kun pienellä lämmöllä saa yksikseen muhia uunissa. Viikonloppuna tuli otettua savipata keittiön yläkaapista pölyttymästä ja tehtyä siinä herkullinen ulkofileenpala
Tämän jälkeen mojete ja batatas bravas, ne voivat odotella vaikka uunissa tai foliossa pihvejä. Tällä kertaa otimme käsittelyyn kyseisen porsaan ulkofileen, josta teimme reilut pihvit kuudelle hengelle ja tämän herkun ympärille rakensimme kokonaisuuteen sopivan espanjalaisen lounaskokonaisuuden