Vasikan jauheliha reseptejä

Vasikan kateenkorvaa kaalipedillä

350 g vasikan kateenkorvaa. 5 dl vasikanlihalientä. 1. Pistele neulalla kateenkorvaa niihin kohtiin, joihin on kertynyt verta ja huuhtele kylmällä, juoksevalla vedellä

Osso buco vasikasta

Jauhota vasikanpotkaviipaleet vehnäjauhossa. 2 kg vasikanpotkaa luineen viipaleina. 1. Ruskista lihat öljyssä pienissä erissä joko suoraan padassa tai paistinpannussa
Kesäkurpitsa – mozzarellalasagne

Kesäkurpitsa – mozzarellalasagne

Jauhelihakastike. Nosta lämpöä ja ruskista jauheliha. Kun jauheliha on ruskistunut, lisää tomaatit, sipulit, porkkanat, paprikat, punaviini, lihaliemi, sekä yrtit
Poro-Wallenberginpihvit

Poro-Wallenberginpihvit

Poron jauheliha sopii loistavasti Wallenbergin pihvien raaka-aineeksi. Aromipaja facebookissaHieno kurpitsakeittoModerni joulumenu osa 1(3)Kevennetty lasagneTapasherkkujaSienillä ja tomaatilla täytettyä vasikan ulkopaistia 500 g poropaistista jauhettua lihaa

Tillilihaa broilerista

1. Pane kanapalat pataan, kaada päälle vettä, niin että ne peittyvät ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto, lisää kanaliemikuutiot, porkkanapalat, laakerinlehti, sipuli ja pippurit
Mehevät Feta-Lihapullat

Mehevät Feta-Lihapullat

Laita jauheliha tehosekoittimeen. 700g naudan jauhelihaa 10%. 1 rkl vasikan fondia. 700g naudan jauhelihaa

Wieninleike itävaltalaisittain

4 viipaletta vasikan sisäpaistia, noin 600 g. 1. Halkaise leikkeet noin 2 mm paksuksi. Mausta suolalla ja pippurilla

Aidot Wallenbergarit

Pyydä lihakauppiastasi jauhamaan vasikanliha tai jauha se kotona lihamyllyn hienoreikäisimmällä levyllä ja mieluiten kolmeen kertaan

Jauhelihapuikulat

Sekoita maitoseos jauhelihaan, lisää muna ja mausta suolalla ja pippurilla. 400 g naudan jauhelihaa. 100 g porsaan jauhelihaa

Kateenkorvaa, pinaattia ja kermapurjoa

500 g vasikankateenkorvaa. 1. Pistele neulalla kateenkorvia sieltä, minne on kerääntynyt verta. Huuhtele juoksevan veden alla tunti tai kunnes vesi on kirkasta

Kyljykset osso bucon tapaan

1. Kuori porkkanat, sellerinvarret, sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuutioi kaikki pieneksi ja kuullota kaikkia vihanneksia voissa isossa padassa, ota sitten pata liedeltä

Metsästäjänpihvi

600 g naudan tai vasikan ulkofileetä. Leikkaa liha pihveiksi ja nuiji ne vajaan sentin paksuisiksi. Paloittele sienet ja sipuli