Muhittuaan kolme tuntia uunissa chorizosta, pavuista, punaviinistäja yrteistä huimasti makua saavassa tomaattikastikkeessa oli lopputulos juuri mitä arvata saattaa
Lisää punaviinija anna kiehua kunnes puolet viinistä on haihtunut. Laita potkat korkeareunaiseen kannelliseen vuokaan halkaistujen valkosipulien, keltasipulien ja mausteiden kanssa
Kaada itsellesi lasi viiniäja rentoudu. Lisää pataan karitsanpotkatja kaada päälle liemi. Luineen kypsennettävästä potkasta ei makua ja mehukkuutta puutu
Pakastimesta löytyi sopivasti vielä pari Familian takuumureaa karitsanpotkaaja sadonkorjuun myötä kaupat ovat olleet pullollaan muhkeita juureksia ja kaalinpalleroita
Potkia jäi vielä pakkaseen, joten toinenkin ohje tulossa lähiaikoina, mutta mennään ensin perinteisellä linjalla eli valmistetaan potkat pitkään hauduttaen punaviinikastikkeessa
Kun ne ovat vähän pehmenneet, lisää viinija anna kiehahtaa kunnolla. Tottakai siinä on oma vaivansa miettiä etukäteen, mitä tilaa ja oma vaivansa ajaa vartti suuntaansa moottoritietä pitkin hakemaan niitä tuotteita, mutta se kyllä kannattaa, paluuta entiseen ei kohdallani ole
Raatimme jakaantuiviiniparitusten suhteen, joten nyt saatte samaan hintaan sitten kaksi suositusta. Pehmeäntäyteläinen yleisviini grilliruoille tai possulle
Joten ei kalaa, eikä viileää valkoviiniä, vaan sään mukaisesti karitsaa ja täyteläistä punaviiniä. Onhan siitä jo aikaisemminkin ollut puhetta, että lehdet ja nimenomaan ruokalehdet ovat heikkouteni