Lusikoi vinegrettiä sekä perunoiden, että papujen päälle. Sitten jäljelle ei jääkään kuin perunoiden keittäminen, paprikan paahtaminen ja hyvin helpon tonnikalatäytteen valmistaminen
1. Liota papuja yön yli vedessä. Kaada liuotusvesi pois ja huuhtele pavut. Keitä ripauksella suolaa maustetussa vedessä (1tl suolaa/vesilitra) 60-90 minuuttia, kunnes pavut ovat pehmeitä
GoGreenin valikoima on todella monipuolin papujen suhteen. Kuivien papujen kanssa kannattaa muistaa, että ne vaativat liotuksen ja keittämisen ennenkun soveltuvat ruoanlaittoon
n oiva ohje, josta löytyy hyviä vinkkejä papujen keittämiseen. Varoituksen sana silti, juuri mustapavujen keittäminen kypsiksi vaatii hieman hermoja ja aikaa
Yhdistä papujen joukkoon. Keittäminen vaatii suunnittelua, mutta vaivaa siitä ei juuri ollut. Ison erän keittäminen kerralla on siis vähintäänkin järkevää