Avaa nyytti ja leikkaaporsaansisäfilee viipaleiksi. Tarjoile yrttimaustettuja porsaansisäfileitä hapanimelien tomaattilohkojen, etikkasäilykkeiden ja savustettujen perunalohkojen kanssa
Hupsista,nyt en yhtään muista milloin tätä porsaanfilettä syötiin. PORSAANFILEE. 700 g porsaansisäfilettä. Kypsennä 30-35 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 70 astetta. 700 g porsaansisäfilettä
Päätin laittaa lempiroseeni pieneen testiin ja valmistin porsaanfilettä ja raikasta kirsikkasalsaa. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaansisäfilettä. Laita porsaan filee pussiin, sulje tiiviisti, pyörittele marinadissa ja anna marinoitua huoneenlämmössä 30 minuuttia. Laita uunivuokaan ja kypsennä uunissa kunnes lihan sisälämpötila on 65 astetta. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaansisäfilettä
Blogiystäväni Uchimurina oli valmistanut jokunen hetki sitten possun sisäfilettä, joka oli saanut lisäkkeekseen tuoreiden viikunoiden maustamaa kastiketta
Lisää vuokaan juurekset ja sipulit, huuhtele pannu vedellä, kaada neste vuokaan ja paista 175 asteessa noin puoli tuntia (fileen sisälämpötilan pitää nousta 75 asteeseen). 1 porsaansisäfilee (noin 500 g)
Paista porsaansisäfileeseen kuumalla pannulla hyvä ruskea paistopinta. Sivele glaseerauskastiketta runsaasti fileen päälle ja paista 125-asteisessa uunissa, kunnes porsaanfileensisälämpötila saavuttaa 58 astetta. 1 viljaporsaansisäfilee
Valmista porsaanlihatäyte. Porsaanlihatäyte. Anna kypsyä 150-asteisessa uunissa, kunnes fileen sisälämpötila näyttää 72 astetta. 400 g porsaansisäfileetä
Päätin laittaa lempiroseeni pieneen testiin ja valmistin porsaanfilettä ja raikasta kirsikkasalsaa. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaansisäfilettä. Laita porsaan filee pussiin, sulje tiiviisti, pyörittele marinadissa ja anna marinoitua huoneenlämmössä 30 minuuttia. Laita uunivuokaan ja kypsennä uunissa kunnes lihan sisälämpötila on 65 astetta. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaansisäfilettä
Vaikka ulkogreenit eivät parhaassa terässä vielä ole, hyvä sää mahdollisti hiiligrillauskauden avauksen ja se polkaistiin käyntiin yön yli marinoidulla porsaansisäfileellä ja siihen passaavalla majoneesikastikkeella
Porsaansisäfile kannattaa grillata kokonaisena, jolloin se pysyy ihanan mehevänä. Sekoittamani chilimarinadi sopii kaikelle grillattavalle porsaanlihalle, eikä nimestään huolimatta ole liian tujua
Tässä annoksessa siis porsaansisäfileetä, joka on maustettu kauttaaltaan suolalla ja pippurilla, paistettu pinnat kiinni pannulla ja annettu kypsyä uunissa 120 asteessa kunnes sisälämpötila 70 astetta
Leikkaa porsaanfilee auki yhtenäiseksi, tasaiseksi levyksi aloittaen fileen reunalta. Laske lämpötila 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä noin puolisen tuntia tai kunnes sisälämpötila näyttää 72–74 astetta. 150-asteeseen ja jatka kypsentämistä noin puolisen tuntia tai kunnes sisälämpötila näyttää